Nettsider

Nettstedet har to deler – en åpen del som du er på nå, og en lukket del for våre medlemmer.  For å se den lukkede delen trengs det brukernavn og passord.  Medlemmer kan klikke på lenken «Medlemssider» og får da opp en innloggingsside.

Skriv inn brukernavn og passord (distribuert separat) og logg inn.  For å gå ut av disse, klikk på «Logg ut» og deretter «Tilbake til Kiwanis Club Sandefjord Hvalen».

Slik surfer du på sidene.  Øverst er det en Toppmeny med forskjellige menytitler.  Flytt musepekeren til den menyen du ønsker å se.  Da kommer det fram en nedtrekksmeny med undermenyer.  Flytt musepekeren ned i denne menyen og velg tema, evt. undertema og klikk på dette.  For å skifte meny trenger du ikke gå tilbake; flytt bare musepekeren opp på toppmenyen og velg nytt menypunkt og tema.

Ikoner nederst på siden.  Her kan du dele siden på Facebook (ikonet lengst til venstre), legge det på Tvitter (2. fra venstre) og du kan sende e-post om emnet ved å velge ikonet i midten.  Klikker du på det, åpnes en boks der du kan legge inn adresser og tekst, og deretter trykke Send.

Menyen i høyre kant inneholder hurtiglenker til sentrale tema eller begivenheter; klikk på dem og ønsket side med mer informasjon åpnes.

Øverst er det et felt kalt «Søk».   Her kan du skrive inn stikkord for hva du leter etter på nettsidene.  Vær også klar over at det på menyen nederst på siden er en lenke «Sidekart» som gir en oversikt over alle sider på nettstedet.  Derfra kan du klikke deg inn på ønsket tema.

Bunnmenyen (nederst på siden) inneholder noen sentrale lenker.  I tillegg til det som er sagt ovenfor tar vi med at lenken «Facebook» vil sende deg til klubbens Facebookside.  Her er også lenke til en oversikt for våre kontaktpunkter.