Bli medlem

Ønsker du å hjelpe andre så er vi et tilbud!

Er du opptatt av å gjøre noe for andre som trenger din støtte i lokalsamfunnet eller ute i verden?  Da kan et medlemskap hos oss være det du trenger.  Vi har lang erfaring i slikt arbeid, og mens vi hjelper andre har vi det fint sammen også.

Høres det bra ut?  Kontakt oss gjerne og/eller les om oss på her på nettet om du finner at dette kanskje kan være noe for deg.  Når vi blir bedre kjent finner vi fort ut om vi passer sammen.  Vi driver med mange humanitære aktiviteter, men er alltid åpne for nye.  Har du gode ideer og forslag slipper vi deg gjerne til med dem.

Vi er særlig opptatt av å hjelpe barn og unge som ikke har det så godt, og som trenger en støttende hånd.  Er du opptatt av slike forhold passer du godt inn i vårt miljø. Kiwanis Club Sandefjord Hvalen er en åpen klubb dert alle som ønsker er velkomne til å bli medlemmer.

Vår klubb består av for tiden 28 damer.   Mange av oss har levd en stund, og vi har hele tiden behov for å få med oss nye, friske krefter som kan gi klubben nytt liv.  Vi er en aktiv gjeng.  Det humanitære arbeidet har første prioritet, men for de som har behov for gode venner og et godt nettverk satser vi også mye på det sosiale miljøet.

Høres dette ut som noe du kan tenke deg å være med på ta gjerne kontakt kontakt med vår president Ruth Aase Halle, tlf.  926 94 107- epost ruth.aase.halle@hotmail.com eller klubbens sekretær Unni Låge Hansen, tlf. 414 89 013, e-post granittveien@yahoo.no   I vår klubb foregår opptaket ved en enkel seremoni, helt uten mystiske ritualer eller prøvelser.  På denne måten blir din inntreden i klubben markert på en verdig måte.

«TRO DU KAN BIDRA»

Klubben avholder møter annenhver tirsdag.

Våre møtelokaler er i underetasjen i Sparbobygget, Prinsensgt. 6, 3211 Sandefjord.

Møtene starter kl. 19.00 og varer ca. 2 1/2 time.