Ønsker du å hjelpe andre så er vi et tilbud!

Er du opptatt av å gjøre noe for andre som trenger din støtte i lokalsamfunnet eller ute i verden?  Da kan et medlemskap hos oss være det du trenger.  Vi har lang erfaring i slikt arbeid, og mens vi hjelper andre har vi det fint sammen også.

Høres det bra ut?  Kontakt oss gjerne og/eller les om oss på her på nettet om du finner at dette kanskje kan være noe for deg.  Når vi blir bedre kjent finner vi fort ut om vi passer sammen.  Vi driver med mange humanitære aktiviteter, men er alltid åpne for nye.  Har du gode ideer og forslag slipper vi deg gjerne til med dem.

Vi er særlig opptatt av å hjelpe barn og unge som ikke har det så godt, og som trenger en støttende hånd.  Er du opptatt av slike forhold passer du godt inn i vårt miljø.  Ta kontakt med et av våre medlemmer eller på https://hvalen.kiwanis.no eller e-post hvalen@kiwanis.no.

Vår klubb består av for tiden 33 damer.   Mange av oss har levd en stund, og vi har hele tiden behov for å få med oss nye, friske krefter som kan gi klubben nytt liv.  Vi er en aktiv gjeng.  Det humanitære arbeidet har første prioritet, men for de som har behov for gode venner og et godt nettverk satser vi også mye på det sosiale miljøet.

For å bli medlem hos oss må du introduseres av et medlem i klubben.  Via vedkommende blir du invitert til å delta på noen møter for å bli bedre kjent med hva vi gjør, og hvordan vi gjør det.  Personen som introduserer deg blir oppnevnt som din «fadder».  Dersom du ikke kjenner noen som er Kiwanismedlem, kan du ta kontakt med vår president Vivian Andersen, tlf. 930 22 265 – e.post vianders@online.no eller klubbens sekretær Unni Låge Hansen, tlf. 414 89 013, e-post granittveien@yahoo.no.  I vår klubb foregår opptaket ved en enkel, men stilig og minneverdig seremoni, helt uten mystiske ritualer eller prøvelser.  På denne måten blir din inntreden i klubben markert på en verdig måte.

«TRO DU KAN BIDRA»

Klubben avholder møter annenhver tirsdag.

Våre møtelokaler er i underetasjen i Sparbobygget, Prinsensgt. 6, 3211 Sandefjord.

Møtene starter kl. 19.00 og varer ca. 2 1/2 time.