Inntektsbringende aktiviteter

Juleutlodning

001-Juleutlodning 2008-Wenche Thorød og Randi Hegdahl

Klubbens største inntektsbringende aktivitet er for tiden vår tradisjonelle juleutlodningLoddsalget går over tre til fire uker i november og desember.  Etter avtale med innehaver/senterleder sitter vi ved inngangen i dagligvareforretninger og Hvaltorvet med våre gevinster for å friste kundene til å kjøpe lodd. I tillegg selger medlemmene privat til familie og venner. Trekningen foregår på vårt julemøte i begynnelsen av desember.

 

 

Salg av hjemmebakte julekaker

011-Kakesalg påFramnes eldresenter des. 2015

En annen viktig inntektskilde er salg av hjemmebakte julekaker.  På dugnad bakes det småkaker av forskjellig slag.    Hittil har vi vært så heldige å få låne skolekjøkkenet på en av byens ungdomsskoler til denne virksomheten. Kakene selger vi på Framnessenteret.  Det har vist seg å være et meget populært innslag på deres julemesse som arrangeres en uke i desember.

 

 

 

 

Kiwanis-kalenderen

Salg av Kiwanis-kalenderen før jul er en felles aktivitet for alle klubbene i Divisjon Vestfold som vi også er med på. Medlemmene selger en del privat, og den selges også samtidig med loddsalget til juleutlodningen.

 

Loppemarked

004-Klart for å ta imot kundene

012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En lørdag i slutten av april arrangerer vi et mindre loppemarked.  Også her har en av byens skoler velvillig latt oss få benytte nødvendige lokaler.  Lopper samles inn fra medlemmer, venner og bekjente. I tillegg til salg av lopper er det kakeutlodning med hjemmebakte kaker fra medlemmene samt pølse- og vaffelsalg.

 

Mannekengoppvisning

DSCF3068

Mannekengoppvisning med mannekenger fra egen klubb arrangeres i begynnelsen av november.  Da inviteres de andre dameklubbene i Divisjon Vestfold, og medlemmene ber med seg venner og bekjente.  Det tas et mindre beløp i inngangspenger, men loddsalget er den største inntektskilden.  De frammøtte får et innblikk i vinterens trender når det gjelder klær og tilbehør.  Kvelden avsluttes med en enkel bevertning og loddsalg.